MAGNESIA RED
CU MAGNESIU
NATURAL
ȘI VITAMINE B

0,21 mg* Vitamin B6 0,38 mg* Vitamin B12 2,40 mg* Niacin

Vitaminele Niacina (B3), B6 și B12 contribuie la reducerea oboselii și epuizării, la activitatea mentală normală și la metabolismul energetic normal.

Vitaminele B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

* Conținut de vitamina B la 100 ml 15%
valorile de referință ale aportului

Toate aromele Magnesia RED nu conțin conservanți și conțin mai puțin de 20 kcal la 100 ml, deci, au puține calorii.

0,21 mg* Vitamin B6
0,38 mg* Vitamin B12
2,40 mg* Niacin

GUSTUL CĂRUIA
NU POȚI REZISTA

ÎNCEARCĂ NOUA MG RED CU GUST DE RODIE O nouă experiență pentru simțurile tale, conține magneziu natural și vitamine din grupul B.
ZMEURĂ Sălbatic și dulce: pur și simplu zmeură. Nu ratați aroma unică îmbunătățită cu suc răcoritor de zmeură. Fără îndulcitori artificiali, dar ambalate cu magneziu natural! Magnesia RED zmeură - gustul care te atrage și nu te lasă să pleci!
CĂPȘUNĂ Delicios fără compromisuri: pur și simplu căpșuni! O combinație unică de apă minerală Magnesia dintr-o sursă naturală îmbogățită cu vitamine B și suc de căpșuni. MAGNESIA RED Căpșună vă aduce bucuria!
GRAPEFRUIT Pentru iubitorii de prospețime amară: grapefruit proaspăt! Prospețimea grapefruitului este combinată în mod unic cu apa minerală Magnesia. Magnesia RED - atracție naturală.
AFINĂ Afine încărcate cu magneziu? Numai într-o combinație unică de apă minerală Magnesia, suc de afine și vitamine B , fără îndulcitori. Lasă-te absorbit de gustul de afine RED!